Event styling

Svaki event je poseban, kao takav zaslužuje biti jedno, možemo čak reći “estetsko iskustvo”. Za čaroliju koja nastaje u transformaciji prostora za event koji traje samo par sati ili jedan dan ponekad su potrebni tjedni i mjeseci pripremnih radova i koordinacija različitih elemenata. Znamo da organizacija takvih događanja može biti prilično stresna, zato je naša glavna zadaća pobrinuti se da izgled vašeg eventa bude pomno isplaniran, pažljivo dizajniran i prilagođen vašim željama i mogućnostima.

Svaki event je poseban, kao takav zaslužuje biti jedno, možemo čak reći “estetsko iskustvo”. Za čaroliju koja nastaje u transformaciji prostora za event koji traje samo par sati ili jedan dan ponekad su potrebni tjedni i mjeseci pripremnih radova i koordinacija različitih elemenata.

Znamo da organizacija takvih događanja može biti prilično stresna, zato je naša glavna zadaća pobrinuti se da izgled vašeg eventa bude pomno isplaniran, pažljivo dizajniran i prilagođen vašim željama i mogućnostima.

Svečane večere

Svečanu večeru možete organizirati kod kuće, u restoranu ili bilo kojem drugom otvorenom ili zatvorenom prostoru. Neovisno o tome radi li se o manjem, intimnijem događaju ili većem okupljanju, centralno je mjesto zabava uz svečani stol, finu klopicu i dobro društvo. Ispravno postavljen i dekoriran stol može izazvati pozitivnu reakciju kod vaših gostiju i stvoriti onaj famozni “wow” trenutak. Nije loše započeti ugodnu večer s prijateljima i suradnicima u jednom takvom ambijentu u čijem uređenju će vam Srebrni dekorateri rado pomoći.

Vjenčanja

Od iznimne je važnosti da kod dekoracije vjenčanja stil i tema uređenja odgovaraju osobnosti mladenaca. Prilikom planiranja dekoracije potrebno je definirati glavni stil u kojem će se mladenci osjećati svoji, opušteni i zadovoljni. Razmišljaju li možda o elegantnom vjenčanju jednostavnih linija, s puno cvijeća i minimalno zelenila ili pak rustikalnom gdje prevladavaju topli tonovi s elementima drva i velikim količinama zelenila, zamišljaju li svoje vjenčanje u boho stilu s opuštenijim cvjetnim aranžmanima i ukrasima od prirodnih materija. Prema stilu vjenčanja za koji se odluče ovisit će smjer planiranja i stiliziranja eventa i to je samo početak. Tu smo da vas usmjerimo koji su sve elementi bitni prilikom uređenja, od lokacije, boja, vrste cvijeća, rasvjete i svih detalja koji stvaraju cijelu priču koju mladenci žele proslaviti i podijeliti zajedno sa svojim gostima.

Promocije brendova

Kod predstavljanja brendova i proizvoda bitno je paziti na detalje kao što su vidljivost brenda, prezentacija vizuala, boja i oblika, ispravan product placement i sl. Najčešće se takav event raspoređuje u više zona kako bi se gosti mogli zabaviti na nekoliko mikro-lokacija i dodatno upoznati s svojstvima i prednostima proizvoda/brenda. Na svim eventima pa tako i eventima ove vrste iznimno pazimo na detalje i fotogeničnost prilikom uređenja prostora.

Poslovni eventi

Stiliziramo i poslovne evente kao što su različite prezentacije, poslovne večere ili koktel prijemi za poslovne suradnike i klijente. Pazimo da vizuali odgovaraju stilu i bojama vaše tvrtke i da  dekoracije nemaju tzv. “wedding vibe” već da cvjetni aranžmani, prikaz logotipa, foto point-ovi, rasvjeta i sl. stvaraju ugodnu i opuštenu ali i dalje profinjenu i profesionalnu atmosferu.

Ostali svečani događaji (blagdani, rođendani, djevojačke i sl.)

Miris božikovine i zimzelenog bilja, baršun, toplina Božićnih lampica ili šareni baloni u različitim kompozicijama s pozadinama i stupovima za tortu, sve to imamo u ponudi kao dekoracije za zasebne evente ili dopunu dizajna za ostale svečane prigode.

Lookbook

PoSrebreni svoj event

Pažljivo planiranje i odabir dekoracije mogu napraviti veliku razliku u tome kako će se vaš događaj doživjeti i pamtiti!

PoSrebreni svoj event

Pažljivo planiranje i odabir dekoracije mogu napraviti veliku razliku u tome kako će se vaš događaj doživjeti i pamtiti!