Uvjeti poslovanja

Društvo Srebrni d.o.o. upisano je u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-23/8050-2, MBS: 040397049. Odlukom o nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti 2007. – NKD 2007 o razvrstavanju poslovnog subjekta Društvo se nalazi pod djelatnosti br.o.r. 4719, Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama, matični broj poslovnog subjekta je: 5012830.

Svi ugovori o prodaji sklopljeni na navedenoj stranici bit će na hrvatskom jeziku s punoljetnim osobama (18+).

Dokumenti, slike, podaci i informacije objavljene na web stranicama www.srebrni.hr vlasništvo su Srebrni j.d.o.o. ili se koriste od drugih vlasnika uz privolu, te se ne smiju reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Srebrni tima, uz obavezno poštovanje autorskih prava, vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svaki korisnik pristupom web stranici i uslugama na www.srebrni.hr obvezuje se poštovati uvjete korištenja.

Ako želite Srebrni timu postaviti pitanje ili trebate dodatne informacije, javite se slobodno na broj +38598327559  ili putem e-mail adrese Srebrnog info@srebrni.hr zatražite sve odgovore.

1. Rezervacija naših usluga

Putem online komunikacije primit ćete jednu ili više ponuda, odabirom željene ponude i uplatom predujma naručujete naše usluge. U tom trenutku kreira se ugovor između vas i tvrtke Srebrni j.d.o.o.

Ponuda se sastoji od:

 • Broj ponude
 • Kontakt-podaci
 • Cijena (sve usluge koje su uključene)
 • Način plaćanja
 • Adresa i vrijeme odvijanja eventa
 • Upute gdje možete pronaći vaša prava na povrat i informacije o pravima zaštite potrošača.

 

Za rezervaciju termina za event uplaćuje se predujam prema Ponudi u iznosu 30% , ostatak iznosa uplaćuje se nakon održanog eventa. 

Krajnji korisnik rezervacijom usluge za bilo koji od evenata događanja prihvaća uvjete kao i pravila ponašanja na mjestu održavanja koje odredio Srebrni.

2. Plaćanje

PLAĆANJE PUTEM TRANSAKCIJSKOG RAČUNA ILI OPĆE UPLATNICE NA BANKOVNI RAČUN

 • Plaćanje se vrši na poslovni račun otvoren u Erste&Steiermarkische Bank d.d., HR5224020061100900495 putem transakcijskog računa.

 

Ako se plaćanje usluge ili proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti dodatne sljedeće podatke:

 • Primatelj: Srebrni j.d.o.o., Murini 7b, Rijeka
 • Poziv na broj: broj ponude
 • Model: 00 (ili 99 ili prazno)
 • Opis plaćanja: broj ponude
 • Iznos: prema ponudi

3. Račun

Nakon ispostave artikla ili usluge isporučujemo račun.

4. Pravila povrata

Uplatom predujma prema ponudi potvrđuje se vaša rezervacija termina za naše usluge dekoracije. U slučaju otkazivanja usluge manje od 30 dana do rezerviranog datuma povrat uplaćenih sredstava nije moguć.

5. Reklamacije

Postoje li neki problemi u vezi s kvalitetom pružene usluge? Obratite nam se.

Ako imate pitanja ili pritužbe u vezi s Pravilima privatnosti i uvjetima korištenja, ukoliko niste zadovoljni s pružanjem usluge ili biste nam htjeli uputiti komentare i prijedloge za poboljšanje, obratite nam se elektroničkom porukom na e-mail adresu info@srebrni.hr ili poštom na adresu Srebrni Studia: Srebrni j.d.o.o., Miroslava Krleže 13, 51000 Rijeka. Sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača kako bi Srebrni j.d.o.o. potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, korisnik treba navesti točne podatke za primitak istog. Važno je da prigovor podnesete u što kraćem vremenskom razdoblju od trenutka pružanja usluge. Ako SREBRNI j.d.o.o. odobri reklamaciju, pokrit će sve troškove u vezi s prvotnom narudžbom ili vam ponuditi zamjensku uslugu.