O nama

Srebrni events dio je grupacije Srebrni Concept-a koju čine dva dijela: Srebrni event dizajn i kreativne Art&Cheers radionice.

Kao što možda već i znate Srebrni je započeo svoju priču kao mali brend nudeći u svojoj ponudi poklone i bukete. Estetika Srebrni buketa prepoznatljiva u kombinaciji stila, boja, trendova i inovacija (personalizirani buketi s imenima, cvijeće ukrašeno zlatnim listićima i sl.) vas je osvojila.

Kako je Srebrni rastao tako su se razvijali i naši projekti. Buketa i poklončića više nemamo u ponudi, svu smo ljubav, u Srebrni stilu rada pretočili na dizajn i cvjetni dizajn u dekoracijama evenata.

Inspiraciju za dekoracije pronalazimo svuda oko nas. Proučavamo, pratimo i trendove naravno, uz sve to u našim dizajnima uvijek možete prepoznati Srebrni potpis.

Zapratite nas!

Zapratite nas!

Tko stoji iza Srebrni dekoracija?

Osnivač i vlasnik brenda Srebrni (Srebrni Concept) u sklopu kojeg se nalazi i Srebrni Events.

Ana Šarlija

kreativna direktorica

“Na svaki novi event gledam kao na novu priliku za kreativnim izražavanjem i stvaranjem.

Već nekoliko godina profesionalno se bavim dizajniranjem evenata. Formalno obrazovanje omogućilo mi je da vodim poslovni dio Srebrni priče, a dodatne edukacije i stalno usavršavanje na nekoliko područja od cvjetnog dizajna, cvjetnih instalacija, grafičkog dizajna, stilista uređenja unutarnjih prostora usmjerile su me baš ovdje gdje sam danas kao vlasnik Srebrnog, koncepta koji umrežava moje dvije ljubavi umjetnost i dekoraciju. Brainstorming je moja najdraža riječ u poslovnoj sferi. Predstavlja ideju kreativnog razmišljanja, novih ideja gdje se uz kolektivni napor dolazi do rješenja. Kreativnost i suradnja s kolegama, suradnja s klijentima, po meni su definitivno najbolja kombinacija!”

Fun Fact: Neki me u šali znaju nazvati i Srebrna. Često dobijem i upit zašto Srebrni, a ne Zlatni? Zašto ne, vjerujem da Srebrni zlata vrijedi!

Trebate li pomoć kod dekoracije prostora za vaš sljedeći event?

Trebate li pomoć kod dekoracije prostora za vaš sljedeći event?

Pravni podaci

Srebrni d.o.o.


Adresa sjedišta: Murini 7b, 51000 Rijeka
OIB: 47333056678
IBAN: HR5224020061100900495
BANKA: Erste&Steiermarkische Bank d.d.
SWIFT: ESBCHR22
Matični broj: 5012830

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-23/8050-2, MBS: 040397049, Temeljni kapital: 2500,00 EUR. Osnivač/član Društva: Ana Šarlija, osoba ovlaštena za zastupanje: Ana Šarlija.

Adresa Srebrni Studia

Miroslava Krleže 13, 51000 Rijeka